Παναιτωλικοσ Λαμια : Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου.

Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της . Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές.

Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. O Papadopoylos Sfyrizei Sto Panaitwlikos Lamia Titormosnet
O Papadopoylos Sfyrizei Sto Panaitwlikos Lamia Titormosnet from titormosnet.gr
Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της . Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου.

Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, .

Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Δείτε τα προγνωστικά super league. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της .

Δείτε τα προγνωστικά super league. Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές.

Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. 4bhqmx1s4etmdm
4bhqmx1s4etmdm from agrinio24.gr
Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της . Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο.

Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο.

Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της . Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, .

Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Δείτε τα προγνωστικά super league. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης.

Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Panaitwlikos Sobaros Kontra Sth Lamia Agriniopress
Panaitwlikos Sobaros Kontra Sth Lamia Agriniopress from www.agriniopress.gr
Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της . Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, .

Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο.

Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Για 3η σερί σεζόν η λαμία ξεκινά τα playouts με τρίποντο επί του παναιτωλικού, αλλά αυτή τη φορά είναι το πιο γλυκό. Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Δείτε τα προγνωστικά super league. Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Η ομάδα του τζιανλούκα φέστα νίκησε πετά από επτά αγωνιστικές. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της .

Παναιτωλικοσ Λαμια : Η λαμία άνοιξε το σκορ στην έδρα του παναιτωλικού (1η αγωνιστική των play out της superleague) με ένα τυχερό γκολ του γιώργου μανούσου.. Ο αλέξανδρος μαλής τραυματίστηκε σοβαρά στην αναμέτρηση του παναιτωλικού με τη λαμία στο 40ο λεπτό και αντικαταστάθηκε από τον αποστολάκη, . Τα highlights από το σπουδαίο «διπλό» της λαμίας στο αγρίνιο. Παρακολουθήστε ζωντανά λεπτό προς λεπτό την εξέλιξη της αναμέτρησης στο γήπεδο της προυσιωτίσσης. Δείτε τα προγνωστικά super league. Ο παναιτωλικός που έχει ουσιαστικά εξασφαλίσει την παραμονή, υποδέχεται την λαμία των έξι σερί ηττών, η οποία έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς στη μάχη της .

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook